zondag 24 november 2013

Shopping: #WESTMRKT

Gisteren werd ik verrast door de 1e editie van de 2 daagse pop-up shop WESTMRKT. Ik wist via mijn kapster SetOn van dit event omdat J'roen, de huisbarbier, ook scheerworkshops gaf. Organisators van het event waren Studio 2010 en Den Besten Styling. In de kerk (wat sowieso een aparte setting gaf)  in het centrum van Naaldwijk kon je bij tientallen hippe shops leuke dingen kopen. Omdat de meeste ondernemers ook een webshop hebben hier een overzicht om ook online lekker te shoppen. Best handig met de feestdagen in het vooruitzicht!

Lekker Bling had echt allerlei leuke hebbedingen in de aanbieding om je huis leuker te maken. Hartvormige hangers, kandelaars van papier, gehaakte kussens met grote knopen en sieraden.

Branco verkocht allerlei delicatessen. Waaronder een broodtaart met wit en bruin brood. Ik ben hier niet te lang blijven staan want het zag er allemaal zo lekker uit! Branco heeft ook een restaurant en grandcafé in Rotterdam.

Sepha's Passies had van die spulletjes waar ik altijd heel erg hebberig van wordt. Stempels, labeltjes en wasitape met leuke printjes. Bij €5,- besteding kreeg je ook nog een cadeautje!

Sproet & Sprout had enorm leuke rompertjes, slabbertjes en knuffeldoekjes. De eigenaresse vertelde dat ze alle tekeningen met de hand maakt en ze daarna zeefdrukt. Helaas zijn er nog geen items voor grote mensen.


Liries verkocht fotoblokken. Heb je een gave Instagram foto die eigenlijk een mooi plekje in je huis verdient? Het is een blok van hout waarbij de foto een harslaag krijgt. Hierdoor komen de kleuren nog mooier uit!

Nog een aantal andere leuke shops...
Leuk enzo verkoopt fournitouren (lintjes, knoopjes, applicaties ed.) en basis producten voor als je een keer wilt knutselen. Een vogelhuisje pimpen bijvoorbeeld.

Klepbank is een houten bankje met een klep op het zitvlak zodat je allerlei prularia weg kunt ruimen. Je hebt al een klepbank voor €150,-. (Kleinste maand en onbehandeld)

Den Besten Styling zoekt de hele wereld af naar leuke woonaccesoires. Ook te koop in haar eigen webshop!

Imakin heeft hele leuke DIY pakketten samengesteld. Maak bijvoorbeeld een armband, haak een sjaal of vouw een lampenkap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten