zondag 10 november 2013

Souvenirs uit Portugal

Tijdens mijn trips koop ik altijd souvenirs! Sowieso altijd een koelkastmagneet en een klein, maar dan ook echt klein iets, voor in onze letterbak. Het vinden van een badeend is ook een sport en verder gewoon hele leuke dingen. Wat namen we uit Portugal mee?

"From Portugal With Love"


De Piaggio van Miss Can 'From Portugal with Love' troffen wij aan bij Castelo de São Jorge. In super leuke doosjes verkopen ze 4 soorten blikjes Portugese vis: Tonijn, Sardientjes, Makreel en Kabeljouw. Aan de binnenkant van het doosje vind je recepten om die visjes te bereiden. 

Adres: Castelo de São JorgeTypographia

Bij Typographia in Lissabon vind je voor c.a. €15,- coole tshirts voor je boyfriend, broer, vader etc. Het zijn leuke geprinte tshirts. Er zijn diverse 'Portugal' en 'Lissabon' varianten maar ook andere leuke.
Adres: Rua Agusta 89, Lissabon

Certificaat meest Westelijke puntje Europa
Op Coba da Roca, het meest westelijke punt van het Europese vasteland kun je een certificaat laten maken. Leuk als bewijs dat je er geweest bent. Het certificaat wordt voor €11,- geschreven met een kroontjes pen en je krijgt zo'n rode stempel erbij! Ook een vertaling van de Portugese tekst. Extra leuk is dat m'n vriend hem ook van de Noordkaap heeft.

Moustache Vol. 1
Moustache coffee house vol 1 cd porto

Moustache was echt een top hotspot in Porto. Behalve fantastische taart, watermeloen ijsthee en koffie vond hier de muziek zwaar relaxt. Blijkbaar vonden meer mensen dat, want voor slechts €10,- koop je de enige Moustache Coffee House Vol 1. cd. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten