zaterdag 26 juli 2014

Holiday in Spain in pictures

I may take a holiday in Spain Leave my wings behind me Flush my worries down the drain And fly away to somewhere new 
Na 9 dagen rondtouren in Spanje zijn we weer back home. De vakantie begon wel erg wreed want wij vlogen op dezelfde dag als het ongeluk van de MH17 gebeurde. Kippenvel! Nadat wij veilig in ons hotel waren en de verdere berichtgeving vernamen. We reisden van Valencia naar  Madrid en als final stop Sevilla. De steden onderling bezochten we per trein (treintickets zijn wel redelijk aan de prijs!). De steden zijn - zoals verwacht - alle 3 totaal anders. Valencia biedt een variatie van oude binnenstad, architectonische City of arts and sciences, natuurpark Albufera en strand. 
Madrid is een echte hoofdstad en vond ik bovenverwachting groen met haar vele parken. Sevilla is buitengewoon prachtig en romantisch. Natuurlijk hadden we geweldig zomers weer en genoten van de heerlijke tapas en sangria! Een fotoimpressie!

Valencia:

Madrid:

Sevilla:1 opmerking:

  1. Wauwww, mooie foto's! Ik zou alleen niet zo goed weten welke stad ik zou moeten kiezen als ik er maar eentje wil bezoeken ;-) Sevilla misschien omdat je het omschrijft als buitengewoon prachtig en romantisch? Leuk om 3 heel verschillende steden te combineren in een trip!

    BeantwoordenVerwijderen