zondag 29 december 2013

2013 memoires

2013 is weer opgevlogen…. Op Facebook vond je als vriend al een 2013 highlights… op Instagram plaatste ik al een best of 2013 (op basis vanlikes). De jaaroverzichten staan geprogrammeerd en het einde van de top 2000 nadert. Op mijnmoment.com publiceert een gezelschap hun moment van 2013. Voor de één een zakelijk, de ander een persoonlijk hoogte of dieptepunt. Divers en daarom fijn leesvoer. Mijn 2013 was ook divers te noemen me waarbij het zwaartepunt voor mij in april/mei lag.

We werden kampioen!
Het was tot het laatste moment aan toe spannend… maar op 27 april speelden we dan 4-2 tegen Katwijk en verdiende daarmee in de allerlaatste wedstrijd de laatste 3 punten voor het kampioenschap en promotie naar het 2e district. Voor het allereerst kampioen met m’n waterpoloteam!


We kregen een koning!
30 april stond het hele land op z’n kop. De inhuldiging van Koning Willem-Alexander. Het moment supreme van de troonswisseling keken wij in de dorps ‘koffiecorner’ onder het genot van een Oranje bitter. ’s Middags beklommen we de toren van de Nieuwe kerk in Delft waarbij we het feestgedruis over de stad zagen. We waren net thuis ’s avonds toen het Koninklijke gezin bij Arminvan Buuren het podium op klom.


Een nieuwe baan!
Op 24 april kon ik het eindelijk de ether in: een nieuwe baan. Manager E-Commerce bij WestCord Hotels. Echt een hele nieuwe en enorme uitdaging maar waar ik inmiddels helemaal mn draai in heb gevonden. Ik ben veel wijzer geworden over het hotelwezen en heb al wat mijltjes bereikt maar vooral heel veel zin in wat nog komen gaat.

Oma †
15 mei… ‘en toen stond onze wereld ineens helemaal stil. Deze zal ook niet meer het zelfde zijn’. Een bizarre dag. Het was m’n laatste werkdag bij Delft Marketing, maar die dag liep helemaal anders. Het grootste  cadeau vond ik daarna. Het boek Oma vertel eens vol geschreven en geplakt. Op de uitvaart heb ik Oma’s woorden hier uit voorgelezen.


Een hoop mooie reisjes en uitjes
Uiteraard weer een hoop mooie reisjes gemaakt…  Berlijn, Antwerpen en voor het eerst in Spanje (Barcelona), Portugal, Vlieland en Terschelling. Het  nieuwe Rijksmuseum, andere tentoonstellingen en concerten. En weer een hoop moois op de planning voor 2014 en dat wens ik jou ook natuurlijk want om maar met Oma’s woorden af te sluiten: “Spijt moet je alleen hebben van dingen die je niet hebt gedaan”. Cheers!Geen opmerkingen:

Een reactie posten